vineri, 11 iulie 2014

ATENŢIE, VINE AUGUST 2014! APOI, TOCMAI CEL DIN.... 2837!



Iubiţi prieteni, pregătiţi-vă!!! Luna august a acestui an, 2014, ne prinde într-o fantastică acoladă! Acoladă formată de anii – atenţie! – 1 191 (!) şi… 2837 (!!!). Explicaţia? Nemaipomenit de simplă: luna august din anul pe care îl trăim va avea 5 zile de vineri, 5 sâmbete şi 5 duminici!!!!!
Un atare (tare!) fenomen nu poate avea loc decât o dată la… 823 de ani!!!! Chinezii numesc o astfel de întâmplare-aliniere-coincidenţă „Un pumn de bani”. Astfel că… anunţaţi-vă despre acest fenomen prietenii, rudele şi, peste 5 zile (de vineri, de sâmbătă, de duminică), veţi avea o fantastică surpriză bănească!... Unii, bineînţeles. Printre care, obligatoriu, veţi fi şi domniile voastre.

Atenţie, vine august 2014! Apoi, tocmai cel din… 2837!

3 comentarii:

  1. Dragă Leo, poza care insoţeşte textul e de la tine din debara? Mai goleşte, că-i pericol de mucegai. În debaraua mea e un mediu prielnic pentru păstrarea hârtiei...
    Altfel, coincidenţele astea sunt cu adevărat impresionante...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragă Augustin, e chiar cum zici. Iar când marfa se umezeşte prea mult, o scot la soare, să se usuce, după care pe ea se hârjonesc pisoiul, cotoiul, apoi aţipesc pe pachetele alea fericiţi. E ceva folos de la ce ai în debara.

    RăspundețiȘtergere